Gostivar, pronari i rostorantit “dajak” klientit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:16

Gostivar, pronari i rostorantit “dajak” klientit

Dje në orën 23.00, personi V.S. (22) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se në një restorant në rrugën e ,,Ilindenit“ në Gostivar rreth orës 21:00 kishte qenë i sulmuar fizikisht nga pronari i objektit A.J. (28) nga Gostivari, njofton Lobi – Maqedoni.

Policia njofton që po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes. Lobi – Maqedoni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:16