Gostivar, dm nesër hap lokalin e ri. U presin shumë befasi!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Qershor, 2021 09:40

Gostivar, dm nesër hap lokalin e ri. U presin shumë befasi!

Të nderuar lexues, me kënaqësi ju informojmë se zgjerimi i vazhdueshëm i DM në Maqedoninë e Veriut vazhdon. Të enjtën, 10 qershor, në orën 9 do të hapen dyert e drogerisë së re dm në qendrën tregtare „City Center“ në Gostivar, në bulevardin Goce Dellçev nr. 42, njofton Gostivari Sot

Në ditën e hapjes konsumatorët do të jenë në gjendje të gëzojnë në shopingun me:

★ zbritje deri në 15% në absolutisht gjithçka.
★ deri 40 % zbritje e produkteve të zgjedhur të markës AURA (për çka në mënyrë plotësuese në kasë do të llogaritet zbritja prej 15 % e apsolutisht gjithçka.
★ deri 25 zbritje të produkteve të zgjedhura për rrezitje (për çka në mënyrë plotësuese në kasë do të llogaritet zbritja prej 15 % e apsolutisht gjithçka.
★ si dhe mbi 4.000 prodhime të markës dm me kualitet gjerman me super çmime.

Përveç zbritjeve të mëdha, që do të zgjasin 4 ditë (10.6 – 136.2021), në ditën e hapjes, të gjithë vizitorë do të jenë të mirëpritur në një atmosferë super positive.

Përgjegjësia shoqërorore e dm si kompani edhe kësaj radhe nuk do të ngelet pas. Një pjesë e fitimit nga hapja solemne do të dhurohet si donacion nga IPSH Shtëpia e shëndetit në Gostivar.

Objekti i ri i dm do të ketë një sipërfaqe totale prej 444,69 m2, nga të cilat 373.26 m2 hapësirë shitje, kurse 49,22 m2 hapësirë për depo.

Orari i punës i kësaj Drogeri do të jetë: E hëna deri të shtunën nga ora 09 deri në orën 21, kurse të dielën nga ora 10 deri ora 15.

Me hapjen e këtij objekti, dm është i pranishëm në Maqedoni me 19 objekte të shitjes, 12 prej të cilave në Shkup, nga një në Tetovë, Veles, Kumanovë, Shtip, Manastir, Strumicë dhe së fundmi në Gostivar. Gostivari Sot

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Qershor, 2021 09:40