Gjoba dhe gjoba!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:16

Gjoba dhe gjoba!

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjistruar 571 kundërvajtje për mosmabjtjen e maskës, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjistruar 571 kundërvajtje për mosmabjtjen e maskës, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Gjatë ditës së djeshme (25.03.2021) Ministria për Punë të Brendshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 199 shkelje në trafik, prej të cilave 32 për tejkalim të shpejtësisë, 16 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 9 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta.

Janë shqiptuar edhe 13 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 7 për kalim në të kuqe në semaforë, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 68 për parkim të parregullt. LOBI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:16