Gjërat që bën një grua e dashuruar…

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Prill, 2021 22:24

Gjërat që bën një grua e dashuruar…

Si ta bëni një grua të dashurohet në atë mënyrë që ajo të bëjë gjithçka që ju pëlqen? Një grua është e dashuruar nëse nuk e ka problem të tregojë emocionet e saj. Në fakt është shumë e vështirë për një grua të fshehë emocionet e saj siç bën një burrë.

Një burrë fsheh emocionet e tij sepse mendon se kjo do të thotë dobësi. Nga ana tjetër, një grua e dashuruar thjesht ndihet e plotë, kur është e dashuruar. Veprimet janë mënyra më e mirë për të treguar dashuri. Veprimet e mëposhtme janë shenja të fuqishme që tregojnë se një grua është e dashuruar.

Pranon defektet e mashkullit që do

Një grua e dashuruar mund të idealizojë një burrë dhe të zhgënjehet kur e njeh atë mirë. Por nëse dashuria e saj është e vërtetë, nëse dëshiron të ndajë jetën e saj me të, ajo do të vlerësojë virtytet e tij dhe do të pranojë atë që nuk i pëlqen. Nuk ka të bëjë me një burrë që ka të meta, ka të bëjë vetëm me preferencat. Një burrë që ha shumë mund të duket si defekt për një grua dhe virtyt për një tjetër.

Ajo është e dashuruar nëse thotë atë që ndjen

Gjëja më e rëndësishme për një grua të dashuruar është të respektojë veten dhe burrin që ajo do. Nëse nuk do të ishte shumë e dashuruar, nuk do ta kishte mendjen sikur pretendonte t’i mbante gjërat të qeta. Një grua me të vërtetë e dashuruar thotë atë që ndjen pa dëmtuar ndjenjat e partnerit të saj. Për të, gjëja më e rëndësishme është sinqeriteti, paqja dhe dashuria autentike.

Një grua është e dashuruar nëse ju motivon të rriteni

Vetëm një grua me të vërtetë e dashuruar kujdeset për lumturinë dhe suksesin tuaj në jetë. Ajo nuk do të lejojë që të ngecësh në një punë. Ajo do t’ju inkurajojë të kërkoni sfida të reja. Çdo grua që e do një burrë dëshiron që ai të përparojë. Ajo i përkushtohet progresit dhe nuk dëshiron që burri i saj të mbetet pas. Epo, vetëm në atë mënyrë shtëpia juaj dhe fëmijët tuaj do të përparojnë.

Ajo kujdeset për burrin që do

Kur një grua pranon të ndajë jetën e saj me një burrë, ajo është gjithmonë e vëmendshme ndaj asaj që ai bën. Ju intereson ajo që ndjen, mendon, ëndërron dhe planifikon të bësh. Edhe pse ai gjithashtu punon, ai kujdeset për shëndetin, ushqimin dhe gjithçka që përcakton cilësinë e jetës së tij. E gjithë kjo ndikon edhe në vetvete.

Kur një grua dashuron, ajo gëzon intimitet

Kur një vajzë bie në dashuri, ajo i jep tërë jetën marrëdhënies së saj. Argëtimi, planifikimi, puna dhe ëndërrimi janë përqendruar në atë që është përparësia e saj: Të jetosh e lumtur me burrin që do. Çdo ditë ne takojmë gjëra të reja, njerëz dhe rrethana dhe gjithçka ndikon në mbledhjen dhe zbritjen. Një grua është e dashuruar kur është e përfshirë në gjendjen emocionale të partnerit të saj.

Ajo është gjithmonë e pranishme kur ata kanë nevojë për të

Një grua e dashuruar nuk është kurrë e zënë për burrin që do. Ju gjithmonë merrni një telefonatë, një mesazh, një gjest ose një buzëqeshje nga një distancë që shpreh mbështetjen tuaj. Një grua që dashuron e ka në zemër dhe në mendime. Në çdo kohë përparësia juaj është marrëdhënia, që gjithmonë të vazhdoni të lidhur.

Dashuria të bën të përqendrohesh te zgjidhjet

Në një marrëdhënie të mirë, ka edhe probleme dhe sfida të përditshme për t’u zgjidhur. Por kur ekziston dashuria, ata të dy përqendrohen në atë që mund të bëjnë në të tashmen. Një grua që e do partnerin e saj nuk reagon histerikisht duke u ankuar. Përkundrazi, qetësohet, largohet nga reagimet negative dhe ofron zgjidhje.

Tregon dashurinë shumë shpesh

Për një grua të dashuruar, gjëja më e rëndësishme nuk janë fjalët, por detajet. Ai nuk ka nevojë t’i thoni shpesh “Të dua”, por në çdo veprim ta bëni që të ndjejë dashurinë tuaj. Detaje të vogla si vlerësimi, një puthje, mbajtja e dorës, trajtimi me respekt, etj., e bëjnë atë të ndihet i dashur.

E vetëdijshme pa kushte

Një grua është e dashuruar nëse e bën çdo ditë normale një ditë të jashtëzakonshme. Ju jeni thjesht aq mirënjohës për jetën tuaj sa nuk keni nevojë të prisni për një festë për të festuar. Ajo e do veten, ndërton dashuri në jetën e saj dhe duhet të japë. Kur një grua e do një burrë, ajo do veten e saj së pari. Gjithçka që ajo bën është nga dashuria për veten dhe ajo që ka zgjedhur. Një grua inteligjente pëlqen të jetë e dashuruar me atë që pëlqen të bëjë, me stilin e saj të jetës dhe me burrin që zgjedh. Kur një grua dashuron, ajo largohet nga egoizmi dhe të mbështet pa kushte.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Prill, 2021 22:24