Filipçe: Ora policore mund të zgjatet

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 19 Mars, 2021 12:30

Filipçe: Ora policore mund të zgjatet

Ministri i shëndetësisë Venko Filpçe sot në një deklaratë për gazetarët ka thënë se për momentin restrikcione shtesë nuk janë të mjaftueshme.

Ai tha se sot numri i të infektuarve është më i vogël, gjegjësisht nën 1000. Ai vlerëson se ora policore do të jep rezultat deri në fund të javës, gjegjësisht dy javë pas fillimit të zbatimit.

“Hapa tjerë mund të jenë rritje të orës policore dhe shkurtimit të punës të objekteve hotilerike”, tha Filipçe, raporton SHENJA.

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 19 Mars, 2021 12:30