Famija e tretë hyjnë në banesë të re, fitoi lotarinë e çastit nga Lotaria Shtetërore

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 7 Qershor, 2021 15:51

Famija e tretë hyjnë në banesë të re, fitoi lotarinë e çastit nga Lotaria Shtetërore

Llotaria Shtetërore kumtoi sot lajmin e gëzuar për ndarjen e çelësave të reja të banesës së tretë me radhë në Shkup, të fituar nga llotaria e shpejt “Shtëpia, shtëpi e ëmbël” nga qifti shkupian Rajne dhe Nikolla Llazarevski, transmeton Flaka

Për vetëm 100 denarë, një familje prej katër anëtarësh do të hyjë në familjen e tyre të re shtëpi “gërvishtem” në hardhinë e çastit Dome, shtëpi e ëmbël. Apartamenti në madhësinë e 41.7 metra katrorë dhe bodrum. Fitimi është gjithsej 3 372 883 denarë, me të gjitha tatimet e paguara.

Çifti i martuar nga Kisella Voda e Shkupit dukeshin të ngazëllyer duke parë apartamentin e tyre të ri, duke na treguar historinë e tyre të lumtur.

Nikolla udhëton çdo ditë për shkak të detyrimeve të punës. Duke udhëtuar në qytete të ndryshme, ai u kthye në shtëpi duke blerë tiketa nga disa lokalitete të Maqedonisë. Por fati i buzëqeshi në lagjen e tij në pikën e shitjes “AN-DAR
Kompani” në Kisella Vodë.

Nikolla bleu dy tiketa “Peshk i kuq” dhe “Shtëpi, shtëpi e ëmbël”, por nuk i ka gërvishtur në pikën e shitjes, por i ka marrë në shtëpi për tu gërvishtur së bashku me gruan e tij.

Nickolla dhe Rajne nuk kishin besuar se do të gërvishtnin një numër fitues i cili së shpejti do t’i dërgonte në apartamanin e ri për vetëm 100 denarë.

“Ne thjesht nuk mund ta besonim atë që po shihnim, nuk fjetëm tërë natën. Ne ishim të paduruar për të shkuar në ambientet e Llotarisë Shtetërore për të konfirmuar fitimet tona dhe për t’u siguruar që kjo nuk është një ëndërr “, tha Rajne duke mos e fshehur gëzimin e saj.

“Pasi ata nënshkruan kontratën dhe ne përgatitëm dokumentacionin e plotë, Nikolla dhe Rajna bashkë me fëmijët u vendosën në shtëpinë e tyre të re të ëmbël e cila është e vendosur në ndërtesën e ndodhur në rrugën Metodija Shme atorov Sharlo, në lagjen Aerodrom të Shkupit”, kumtuan nga Llotaria Shtetërore.

Llotaria shtetërore qiftit fatlumë u uron fat në shtëpinë e tyre të re, duke shtuar që këtë do ta bëjnë njëjtë edhe për fituesit e ardhshëm, sepse ka edhe dy apartamente në lojë. FLAKA

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 7 Qershor, 2021 15:51