Është caktuar paraburgim për Ismailoviqin, pritet të ekstradohet në Maqedoni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 13:42

Është caktuar paraburgim për Ismailoviqin, pritet të ekstradohet në Maqedoni

Ministria e Brendshme për “TV21” njofton se është caktuar masa e paraburgimit për Afrim Ismailovqin dhe se personi pritet të ekstradohet në Maqedoninë e Veriut.

“Sektori për Bashkëpunim Policor Ndërkombëtar në Ministrinë e Brendshme ka marrë një njoftim nga kolegët kosovarë se Afrim Ismailoviq është arrestuar në territorin e Kosovës, për të cilin ishte lëshuar urdhër arresti ndërkombëtar dhe se ai ishte ndaluar për 48 orë.

Ne presim që Kosova të marrë një vendim mbi ekstradimin e personit”, thonë nga Ministria e Brendshme.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 13:42