DM Drogeria vjen edhe në qytetin e Gostivarit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 7 Qershor, 2021 14:29

DM Drogeria vjen edhe në qytetin e  Gostivarit

Të nderuar lexues, me kënaqësi ju informojmë se zgjerimi i vazhdueshëm i DM në Maqedoni vazhdon! Të enjtën, 10 qershor, në orën 9 do të hapen dyert e drogerisë së re DM në qendrën e re tregtare City Center në Gostivar.

Në ditën e hapjes konsumatorët do të jenë në gjendje të gëzojnë në shopingun me zbritje deri në 15% në absolutisht gjithçka.

Të gjitha zbritjet mund t’i shihni KËTU. DM mund ta vizitoni edhe në faqen elektronike DM Drogera

Përveç zbritjeve të mëdha, që do të zgjasin nga data 10 deri 13 qershor të gjithë vizitorë do të jenë të mirëpritur në një atmosferë super pozitive.

Me hapjen e këtij objekti, dm është i pranishëm në Maqedoni me 19 objekte të shitjes, 12 prej të cilave në Shkup, nga një në Tetovë, Veles, Kumanovë, Shtip, Manastir, Strumicë dhe së fundmi edhe në Gostivar.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 7 Qershor, 2021 14:29