Disa të akuzuar në izolim, “Titanik” shtyhet për më 14 prill

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 09:16

Disa të akuzuar në izolim, “Titanik” shtyhet për më 14 prill

Tri seancat e ardhshme të rastit gjyqësor “Titanik” nuk do të mbahen, për shkak se një pjesë e të akuzuarve janë në izolim

Siç njoftojnë nga Gjykata Penale Shkup, seanca do të mbahen më 14 prill.

“E informojmë publikun, se seanca e caktuar për më 05, 09 dhe 12 prill 2021, shtyhen për shkak të izolimit të disa të akuzuarve. Seanca e radhës do të mbahet më 14 prill”, njoftuan nga Gjykata Penale./TV21

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 09:16