Dior vjen me një koleksion fantastik për sezonin Vjeshtë / Dimër

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 22:43

Dior vjen me një koleksion fantastik për sezonin Vjeshtë / Dimër

Një vallëzim i mistifikuar në Chateau de Versailles paraqet krijimtarinë teatrore që Christian Dior paraqet në koleksionin e tij më të fundit me titull “Bukuria shqetësuese”.

Koreografuar nga Sharon Eyal, filmi përshkruan botën e përrallave të Maria Grazia Chiuri ku ajo ofron interpretimin e saj të grave në këto histori duke i dhënë një pamje krejt të re vajzës në rolin e fatkeqësisë.

Me shfaqjen që po zhvillohej në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, mbase asnjë temë nuk është më e përshtatshme për spektaklin imagjinar të Chiuri, ku vajzat Dior përpiqen pa frikë për të shfaqur 64 pamjet ndërsa balerinët bërtasin me dëshirë ndërsa kërcenin nëpër muret e mbyllura të shqyera në Sallën e Pasqyrave.

Mbi të gjitha, vajza finale me fustan të kuq tyl në formë zemre çlirohet nga vija e pistës dhe shkon poshtë shkallës me frikë kur ora bie 12, ajo shpëton nga rreziqet e dëshirës në një deklaratë dashurie.

Më poshtë gjeni veshjet më të bukura nga koleksioni mahnitës i mbushur plot me art:

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 22:43