Dhunë familjare në Gostivar

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:23

Dhunë familjare në Gostivar

Dje në 13:20, një grua 45-vjeçare nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 12:00 në banesën e saj në Gostivar kishte qenë e sulmuar fizikisht nga burri i saj 38-vjeçar B.B. i cili më vonë vetë kishte shkuar
në Stacionin Policor Gostivar, njofton LOBI

Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar. LOBI.MK

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:23