Deputetët vendosën, shtyhet regjistrimi në RMV

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 20:54

Deputetët vendosën, shtyhet regjistrimi në RMV

Regjistrimi i popullsisë rezidente do të mbahet në shtator. Ky vendim tashmë ka marrë dritë jeshile edhe nga deputetët.

Me 95 vota “për” dhe 12 vota “kundër” deputetët votuan për ndryshimet e Ligjit për regjistrim, por ajo që duhet potencuar është fakti që regjistrimi i diasporës vazhdon deri në fund të shtatorit, kur dhe do të kryhet regjistrimi i popullatës brenda shtetit. Lobi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 20:54