Delikuenca në rritje në Tetovë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:25

Delikuenca në rritje në Tetovë

Dita ditës po shpeshtohet rastet e delikuencës në Tetovë. Kështu, mbrëmë në orën 22:30 personi V.L. (45) nga Tetova bashkë me djalin e tij 16 vjeçar në SPB Tetovë, ka raportuar se rreth orës 20:30 në rrugën e ,,Lubotenit“ në Tetovë, djali i tij ka qenë i sulmuar fizikisht nga një 16-vjeçar tjetër nga Tetova, njofton Lobi – Maqedoni

“Gjatë sulmit, sipas raportit, i njëjti gjithashtu kishte përdorë një mjet të fortë. Gjatë ditës së sotme dy të miturit do të
thirren në SPB Tetovë për sqarim dhe dokumentim të çështjes”, njoftuan nga SPB – Tetovë. Lobi – Maqedoni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:25