Delegacionin i Qeverisë për vizitë dy-ditore në Luksemburg

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 08:00

Delegacionin i Qeverisë për vizitë dy-ditore në Luksemburg

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, sot niset për në Luksemburg, ku do ta udhëheq delegacionin e Qeverisë, ku merr pjesë edhe ministri i Financave, Fatmir Besimi.

Vizita e punës fillon sot, ndërsa në agjendën e vizitës së delegacionit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut është paraparë takim me kryetarin e Bankës Investuese Evropiane, si dhe takim me Kryeministrin e Luksemburgut, Ksavier Betel.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 08:00