Çfarë ndodh me aplikimet nëse anulohet regjistrimit? Përgjigjen nga Enti i Statistikave

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 10:04

Çfarë ndodh me aplikimet nëse anulohet regjistrimit? Përgjigjen nga Enti i Statistikave

Mërgimtarët të cilët po japin mundin e tyre, për t’u ndihmuar mërgimtarëve që të kryejnë regjistrimin onine, në emisionin ClickPlus kanë pyetur, se, “Çfarë do të ndodh me aplikimet e tyre nëse nesër anulohet regjistrimi?”.

Në këtë pyetje, është përgjigjur zëvendësdrejtori i Entit të Statistikave, Ilmi Selami.

“Procesi i regjistrimit nuk ndërpritet. Këtë që po e bën diaspora, do të vazhdojë ta bëjë deri në fund, më 21 prill. Edhe ne do të fillojmë. Ka mbaruar më ajo periudha e diskutimeve, se vallë do të ndërpritet dhe si do t’ia bëjmë. Nuk ka më kohë”, tha Selami.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 10:04