Back to homepage

ZGJEDHJE 2021

Pa koalicione, Nevzat Bejta kandidat që fitoi më tepër vota në nivel nacional

Pa koalicione, Nevzat Bejta kandidat që fitoi më tepër vota në nivel nacional

Në zgjedhjet e 17 tetorit Nevzat Bejta, kandidat i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, arriti të grumbullon 13.190 vota. E veçanta e këtij rezultati zgjedhor qëndron tek fakti që si kandidat për kryetar komune pa koalicione zgjedhore,

Read Full Article
A do të bëhet Çashka e unitetit, komunë me Kryetar shqiptar?

A do të bëhet Çashka e unitetit, komunë me Kryetar shqiptar?

Koment nga Redaksia Flaka Zgjedhjet e 17 tetorit në publik sollën disa karakteristika, por e favorshme pa dyshim që ishte koalicioni mes partive shqiptare: BDI, ASH-Alternativa në komunën e Çashkës. Ishte ky një moment që u përshëndet nga të gjithë

Read Full Article
Shilegov më i fortë në Çair, Saraj e Shutkë, Arsovska në Aerodrom, Kisella Vodë e Gazi Babë

Shilegov më i fortë në Çair, Saraj e Shutkë, Arsovska në Aerodrom, Kisella Vodë e Gazi Babë

Kandidatja “e pavarur” për kryetare të Shkupit, e mbështetur nga VMRO-DPMNE dhe ASH/AA, përqindjen më të madhe të votave e ka fituar nga qytetarët të cilët kanë votuar në komunat e Gazi Babës, në Kisella Vodë dhe Aerodrom, ndërsa kryetari

Read Full Article
Zgjedhjet Lokale në Gostivar. Shumë fletëvotime të pavlefshme

Zgjedhjet Lokale në Gostivar. Shumë fletëvotime të pavlefshme

Numri i përgjithshëm i votuesve në listën e votuesve për Zgjedhjet Lokale në Gostivar ka qenë 81.083, por thirrjes për të votuar iu përgjigjen 31.638 votues, njofton Gostivari Sot Sipas rezultateve nga KSHZ, votat u shpërndanë në: NEVZAT BEJTA 13.190 vota

Read Full Article
Zgjedhjet Lokale: Ja sa këshilltarë komunal fituan partitë politike në Gostivar

Zgjedhjet Lokale: Ja sa këshilltarë komunal fituan partitë politike në Gostivar

Në zgjedhjet e 17 tetorit në garën për Këshillin Komunal në komunën e Gostivarit garuan 10 lista me 310 kandidatë, edhe atë koalicioni ASH-A, BDI, Besa, PDSH, VMRO-DPMNE, LSDM, PLD-DOM, PDTM , FDR, DNET dhe PDT, njofton Gostivari Sot Sipas

Read Full Article
Hasani i BDI: Si subjekt politik u etabluam partia e parë në Gostivar

Hasani i BDI: Si subjekt politik u etabluam partia e parë në Gostivar

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar, në mbledhje me Kryetarët e Këshillave Vendore, ka diskutuar mbi procesin zgjedhor dhe përgatitjet për rrethin e dytë që do të mbahet me 31 tetor. Në fjalimin e tij, Kryetari i degës,

Read Full Article
BDI – Gostivar, beteja vazhdon deri në fitoren e 31 tetorit

BDI – Gostivar, beteja vazhdon deri në fitoren e 31 tetorit

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar, në mbledhje me Kryetarët e Këshillave Vendore, ka diskutuar mbi procesin zgjedhor dhe përgatitjet për rrethin e dytë që do të mbahet me 31 tetor. I pranishëm në mbledhje ishte edhe korrdinatori

Read Full Article
Deklarohet Prokuroria, denoncime në Shkup, Kumanovë dhe Koçan për shkatërrim të materialit zgjedhor dhe agjitim e shitje të votës

Deklarohet Prokuroria, denoncime në Shkup, Kumanovë dhe Koçan për shkatërrim të materialit zgjedhor dhe agjitim e shitje të votës

Deri në ora 15:00 në Komisionin për ndjekjen e parregullsive eventuale gjatë zgjedhjeve kanë arritur informacione për aktivitetet që janë ndërmarrë nga prokuroritë publike për lëndë të caktuara si dhe njoftime për parregullsitë e mundshme që kanë ndodhur, njoftojnë nga

Read Full Article
Ja sa është votuar në Gostivar deri ora 17

Ja sa është votuar në Gostivar deri ora 17

Nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve kumtuan daljen e votuesve deri në ora 17:00. Siç bëjnë të ditur nga atje deri në ora 17 dalja e votuesve është 35.51%. Në Gostivar të drejt vote kanë 81.083 , ndërkaq deri në ora

Read Full Article
Dalja e votuesve deri në ora 17

Dalja e votuesve deri në ora 17

Nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve kumtuan daljen e votuesve deri në ora 17:00. Siç bëjnë të ditur nga atje deri në ora 17 dalja e votuesve është 41.39%. Në Maqedoninë e Veriut, të drejt vote kanë 1.824.864, ndërkaq deri në

Read Full Article