Back to homepage

Shqipëri

Breshëri në Shqipëri “korr” grurin për 30 minuta

Breshëri në Shqipëri “korr” grurin për 30 minuta

Mjaftuan 30 minuta breshër që pjesa më e madhe e prodhimit të fermerëve të Maliqit të shkatërrohet plotësisht. Dëme më të shumta ka pasur në fshatrat Orman, Rrëmbec, Pendavinj dhe Pojan, ku breshëri ka rrafshuar mbi 400 hektarë sipërfaqe të

Read Full Article
Shqipëri, gati ligji për legalizimin e kanabisit!

Shqipëri, gati ligji për legalizimin e kanabisit!

Tre muaj pas publikimit të rezultateve nga Këshillimi Kombëtar, qeveria ka nxjerr në konsultim publik projektligjin për legalizimin e kanabisit mjekësor në vend. Drafti parashikon krijimin e një agjencie në varësi të Ministrisë së Shëndetësisë e cila do të rregullojë

Read Full Article
Avokatët në Tiranë bojkotojnë sërish grevën

Avokatët në Tiranë bojkotojnë sërish grevën

Në gjykatën e Tiranës janë zhvilluar sërish seancat për masat e sigurisë. 10 shtetas kanë dalë përpara gjykatës për tu njohur me masat e sigurisë. Seancat janë zhvilluar me avokat kryesisht, ku gjykata ka vendosur 9 masa detyrim paraqitjeje, ndërsa

Read Full Article