Bytyqi: Menaxhimi me krizën, i suksesshëm

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 20:56

Bytyqi: Menaxhimi me krizën, i suksesshëm

Zv. Kryeministri për Çështjet Ekonomike, Fatmir Bytyqi ka deklaruar se vendi po merret me sukses me krizën kundër Covid-19, teksa gjithashtu ka theksuar se momenti psikologjik është i dukshëm dhe i pritshëm, jo ​​vetëm këtu por gjithashtu globalisht në mesin e qytetarëve.

Bytyqi më tej ka shtuar se menaxhimi i krizës me Covid-19 ka qenë i suksesshëm

“Nëse disa persona mendojnë se kjo masë aktuale me orën policore është rigoroze, më lejoni t’ju kujtoj se për 4 muaj tani vendet anëtare të BE-së kanë qenë në bllokim të plotë. Megjithatë, menaxhimi i krizës, mendoj se është i suksesshëm”, ka deklaruar Bytyqi.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 20:56