Bllokada e Kuvendit, Zaev sot takon Xhaferin dhe Ahmetin

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 07:34

Bllokada e Kuvendit, Zaev sot takon Xhaferin dhe Ahmetin

Me qëllim debllokimin e punës së Kuvendit, kryeministri Zoran Zaev ka paralajmëruar se do të takojë kryetarin e këtij institucioni, Talat Xhaferi dhe kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti. Ai dje tha se shpreson që bllokada është e karakterit kohor për shkak të deputetëve të infektuar me Kovid19, pas kthimit të së cilëve do të vendoset në funksion Kuvendi për pjesën më të madhe të ligjeve dhe pikave të rëndësishme.

“Të bllokohen ligjet që nënkupojnë jetë, për të ndihmuar në pasojat e pandemisë është vërtetë e palogjikshme dhe besoj se do të ketë vetëdijesim. Të enjten janë pyetjet e deputetëve në Kuvend. Unë do të mbaj takim me Kryetarin e Kuvendit, me siguri edhe me kryetarin e BDI-së që të shqyrtojmë disa mundësi që i kemi në dispozicion për ta debllokuar Kuvendin”, potencoi Zaev. Lobi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 07:34