Bill Gates parasheh fundin e pandemisë?!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 19:38

Bill Gates parasheh fundin e pandemisë?!

Pandemia Covid-19, e cila tashmë ka hyrë në vitin e dytë, nuk ishte preokupim vetëm i qarqeve shkencore, por me pasojat e saj u morën edhe figura të shquara të biznesit, sikurse është miliarderi, Bill Gejts, sipas parashikimit të të cilit, bota do t’i kthehej normalitetit në fund të vitit 2022. Deklaratën e tij e komentojnë, infektologu, Ilir oplaj dhe ekonomisti, Safet Gerxhaliu.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 19:38