Bervenicë, digjet shtylla e rrjetit elektrik

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:31

Bervenicë, digjet shtylla e rrjetit elektrik

Mbrëmjen e djeshme në orën 23:30 në SPB Tetovë, është raportuar se në fshatin Bërvenicë të Tetovës një shtyllë prej druri e rrjetit elektrik ka marrë flakë dhe për këtë shkak i gjithë fshati ka mbetur pa furnizim me energji elektrike, njofton Lobi – Maqedoni

Nga Policia njoftuan që vendi i zjarrit është foto-dokumentuar dhe çështja po sqarohej. Lobi – Maqedoni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 12:31