Bekteshi: BDI është unike

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 22:07

Bekteshi: BDI është unike

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i pyetur në emisionin ClikcPlus lidhur me pakënaqësitë e fundit në BDI, respektivisht me të ashtuquajturin “Grup i Zjarrit”, Bekteshi është përgjigjur se BDI është unike dhe se edhe Qeveria edhe Kuvendi po funksionojnë normalisht.

“BDI është unike, kemi mbledhje të rregullta brenda organeve partiake, qeveria, kuvendi funksionojnë..” – është përgjigjur Bekteshi.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 22:07