Babai i tre fëmijëve nga Shkupi ka nevojë për ndihmë urgjente për shërim, vuan nga tumori

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 15:53

Babai i tre fëmijëve nga Shkupi ka nevojë për ndihmë urgjente për shërim, vuan nga tumori

Ismail Ismaili, baba i tre fëmijeve nga Sarajii Shkupit ka nevojë urgjente për ndihmë. Ai vuan nga turmori në vesh dhe në dy pjesët e mushkërive. Terapia e cila parashikohet të zgjasë 6 mujar kushton 17000 euro.

Për të ndihmuar klikoni në këtë: LINK

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 15:53