Arrestohen 3 persona nga Manastiri, kanë sulmuar fizikisht një polic

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 17:00

Arrestohen 3 persona nga Manastiri, kanë sulmuar fizikisht një polic

Dje (02.04.2021) rreth orës 16:45 në rrugë. “Jane Sandanski” në Manastir, oficerët e policisë kanë arrestuar tre persona, M.S (39), A.S (37) dhe E.R (36), nga Manastiri, pasi që kanë sulmuar fizikisht një polic i cili ka qenë duke e kryer detyrën e tij zyrtare.

Të tre persona po ashtu kanë treguar sjellje agresive edhe ndaj një oficeri tjetër të policisë.

Ata u mbajtën në një stacion policor dhe pasi çështja të dokumentohet plotësisht kundër tyre do të ngritet akuzë adekuate, njoftojnë nga MPB.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 17:00