Arrestime masive në Liqenin e Tikveshit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 11:15

Arrestime masive në Liqenin e Tikveshit

Më 04.04.2021 rreth orës 02:20 pas një urdhëri të marrë më parë nga Gjykata Themelore e Kavadarit, oficerët e policisë hynë në një vikend-shtëpi të vendosur në vendin e quajtur vendbanimi Brushanska në Liqenin e Tikveshit, në pronësi të A.V. (23) nga Kavadari. Brenda janë kapur katër persona, dhe pranë vikend-shtëpisë u gjetën dhe 14 persona të tjerë, përfshirë pronarin.

Pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të rastit, kallëzimet penale do të pasojnë sipas nenit 206 të Kodit Penal të RMV-së, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 11:15