Armë dhe municion në banesën e Gruevskit?!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 24 Mars, 2021 13:11

Armë dhe municion në banesën e Gruevskit?!

Siç njofton portali A1.on në gjuhën maqedonase, gjatë kontrollit të banesave ku jetonte ish-kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski, policia ka gjetur 4 armë pistoleta për të cilat nuk dihet a ka poseduar leje adekuate.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 24 Mars, 2021 13:11