Ardian Bujupi dhe Ledri Vula sjellin ritme verore me “Gelato”

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Korrik, 2022 13:29

Ardian Bujupi dhe Ledri Vula sjellin ritme verore me “Gelato”

“Gelato” quhet kënga që ka bërë bashkë Ardian Bujupin dhe Ledri Vulën.

Artistët erdhën me këtë projekt shumë veror, për herë të parë bashkë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Korrik, 2022 13:29