Alban Skenderaj vjen me projektin e ri muzikor

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 22:42

Alban Skenderaj vjen me projektin e ri  muzikor

Alban Skenderaj ka publikuar projektin e ri muzikor.

Kënga quhet ‘Kush ta ndien ty aromën’ e punuar nga Lorenc Aliaj dhe vet artisti.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 22:42