Aksion anti-drogë në disa rajone të Shkupit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 08:33

Aksion anti-drogë në disa rajone të Shkupit

Policia po zhvillon një aksion të madh kundër drogës në disa rajone të Shkupi. Burime të Alsat njoftojnë se bastisje po zhvillohen në Çair, Gazi Babë, Gërçec të Sarajit dhe Hasanbeg.

Aksioni po vazhdon ndërsa deri më tani ka disa të arrestuar.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 08:33