Aksident trafiku në Çair, bllokohet rruga

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 21:11

Aksident trafiku në Çair, bllokohet rruga

Një aksident trafiku ka ndodhur para pak çastesh në Çairçank. Për shkak aksidentit, rruga ka mbetur e bllokuar dhe komunikacioni po zhvillohet me vështirësi.

Komunikacionin po e vështirëson edhe më shumë reshjet e borës si dhe ora policore që fillon në orën 22:00.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 21:11