Abdixhiku propozoi, Këshilli miratoi, këto janë emrat e nëkryetarëve të rinj të LDK-së

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 14:24

Abdixhiku propozoi, Këshilli miratoi, këto janë emrat e nëkryetarëve të rinj të LDK-së

Me propozim të kryetarit Lumir Abdixhiku dhe me miratim të Këshillit të Përgjithshëm, nënkryetarë të rinj të LDK-së janë zgjedhur Anton Quni, Gazmend Muhaxheri e Lutfi Haziri dhe Shqipe Mjekiqi.

Imri Ahmeti është zgjedhur sekretar.

Kuvendi i Përgjithshëm ka zgjedhur edhe kryesinë e re, emrat e të cilëve do të publikohen sot gjatë ditës.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 14:24