Abazoviq sot për vizitë zyrtare në Shkup

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Mars, 2021 08:32

Abazoviq sot për vizitë zyrtare në Shkup

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq do të zhvillojë sot një vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë të Veriut, me ftesë të homologut të tij përgjegjës për Çështjet Ekonomike, koordinimin me departamentet Ekonomike dhe Investimet, Fatmir Bytyqi.

Gjatë qëndrimit të tij në Shkup Abazoviq do të takoj edhe zëvendëskryeministrin Artan Grubi.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Mars, 2021 08:32