A ekziston pasioni edhe pas jetës së gjatë të përbashkët?

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 21:00

A ekziston pasioni edhe pas jetës së gjatë të përbashkët?

Martesa tashmë me decenie është në bankën e të akuzuarit për shkak të vrasjes së jetës seksuale

I bëhet gjyq nga të gjitha anët, mirëpo a është mu kështu edhe në praktikë?

Gjatë jetës, posaçërisht martesore, “ndodhin” ngjarje të ndryshme. Edhe dashuri, por edhe sëmundje, pikëllime, ngritje, lumturi, humbje… të gjitha këto përbëjnë tërësinë e jetës së përbashkët, transmeton Telegrafi.

Pasojnë edhe obligime të shumta të cilat marrin mjaft energji, andaj mbetet gjithnjë e më pak kohë për të bërë dashuri.

Gjithashtu, është e vërtetë e kulluar që nuk ka formulë magjike e cila do të përmirësojnë jetën seksuale, sepse çdo person është tregim i veçantë.

Ajo që partnerët duhet ta pranojnë është fakti që të gjitha janë çështje marrëveshjesh – nuk është martesa pa seks problem vetvetiu, por vetëm simptomë e një gjëje shumë më të thellë dhe më serioze.

Për të gjitha duhet të bisedohet dhe ajo që është më e rëndësishme kjo gjë u ndodh pothuajse të gjitha çifteve.

Është me rëndësi që të dëshironi ta kapërceni hendekun martesor. Nëse kjo gjë është vendim juaji, me siguri do të arrini ta zgjidhni me sukses.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 21:00