A do të kemi fundjavë me orë policore? Përgjigjet Filipçe

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 17:44

A do të kemi fundjavë me orë policore? Përgjigjet Filipçe

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse nesër do të shqyrtojë numrat e fundit të Covid-19 dhe në bazë të tyre, do të vendos se a do të kemi fundjavë në orë policore.

“Në mbledhje do të analizohet trendi dhe incidenca në bazë të rajoneve dhe numri i të hospitalizuarve. Tani për tani nuk mund të them se a do të kemi rekomandim të ri deri te Qeveria apo jo”, tha Filipçe, transmeton TV21.

Ora policore në vend u rikthye më 10 mars. Ajo fillon nga ora 22 e mbrëmjes dhe zgjasë deri në ora 5 të ditës së nesërme. Kjo masë u paralajmërua se do të vlejë deri më 22 mars, por fillimisht do të analizohet efekti i saj.

Nga ana tjetër, është ngritur alarmi se në spitalet shtetërore dhe ato private nuk ka shtretër të lirë, kjo për shkak të rritjes së nevojës për hospitalizim të të infektuarve nga Covid-19./TV21

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 17:44