657 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, 22 për orën policore

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 10:25

657 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, 22 për orën policore

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjisturar 657 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB-ja, apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Nga ora 22:00 (27.03.2021) deri në ora 05:00 të mëngjesit (28.03.2021) 22 persona nuk e kanë respektuar orën policore, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga atje apelojnë për respektim të masave me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 10:25