4 vitet e largimit nga detyra, Tahiri ka një porosi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 22:30

4 vitet e largimit nga detyra, Tahiri ka një porosi

Ditën e verës, Saimir Tahiri ka zgjedhur ta urojë duke kujtuar ditën e fundit si Ministër i Brendshëm, që përkon me këtë datë. Në një postim në rrjetet sociale, Tahiri nuk kursen falenderimet për të gjithë ata me të cilët bashkëpunoi dhe e mbështetën, percjell LOBI

“Sot 4 vjet më parë, mbylla detyrën time si Ministër i Brendshëm. Eksperienca e jetës, me shumë dashuri e pasion dhe plot arritëm. Faleminderit me shpirt djemve e vajzave që punuan krah meje në Ministrinë e Brendshme dhe Policinë e Shtetit. Faleminderit ty që besove! Faleminderit dhe ty që kritikove. Na bënë të gjitha mirë. Gëzuar ditën e verës”, shkruan Tahiri

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 22:30