11 shkelje gjatë orës policore

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 09:42

11 shkelje gjatë orës policore

Minisria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për shkeljet e masës së kufizimit të lëvizje – orës policore.

Nga ora 22:00 të ditës së djeshme dhe deri në ora 05:00 të ditës së sotme, janë konstatuar 11 shkelje të kësaj mase anti-Covid.

Ora policore hyri në fuqi sërish, më 10 mars dhe paralajmërimet ishin se do të zgjasë deri më 22 mars. Se a do të ketë ndryshime kjo masë paraprake, do të vendoset sot nga Komisioni për sëmundje ngjitëse

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 09:42