10 klubet më të mira në botë të dekadës së fundit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 24 Mars, 2021 23:03

10 klubet më të mira në botë të dekadës së fundit

Spanja, Anglia, Gjermania, Franca dhe Italia. Sipas IFFHS, 5 ligat kryesore evropiane përfaqësojnë renditjen e 10 klubeve më të mira në botë të dekadës së fundit. Për Federatën Ndërkombëtare të Historisë dhe Statistikave të Futbollit, ekipi që renditet i pari në këtë renditje speciale është Barcelona.

“Katalanasit” janë klubi më i mirë i dekadës që shkon nga 2011 në 2020. Messi dhe shokët e tij të skuadrës kanë fituar shumë vitet e fundit, por ka edhe një italian në 10 më të mirët. Kjo është renditja:

1 Barcelona

2 Real Madrid

3 Bayern Munich

4 Paris – Saint – Germain

5 Atletico Madrid

6 Juventus

7 Chelsea

8 Manchester City

9 Manchester United

10 Arsenal.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 24 Mars, 2021 23:03