Ekspozitë, vepra e spikatur artistike e piktorit Edmond Dhrami u prezantua në Gostivar

Ekspozitë, vepra e spikatur artistike e piktorit Edmond Dhrami u prezantua në Gostivar

Piktori i mirënjohur shqiptar Edmond Dhrami, në Galerinë e Qendrës për Kulturë në Gostivar, çeli ekspozitën personale. Në prani të dashamirëve të artit të ardhur nga Gostivari dhe qytetet e

Flaka Media Group